Skip links

Supraetajare construcție existentă

Obiectiv

Supraetajare construcție existentă

Locația

București

Suprafața construită

204,05 mp

Suprafața desfășurată

770,16 mp

Suprafața teren

237,00mp

Acest proiect a avut ca scop supraînălțarea şi extinderea clădirii P+E. Astfel că la nivelurile existente s-au adăugat încă două. La parter şi etaj s-au păstrat funcțiunile existente inițial și anume: spații comerciale și birouri. La acestea s-a adăugat camere destinate cazării temporare, etajele 2 şi 3 fiind exclusiv dedicate acestei funcţiuni. Etajul 4 este etaj tehnic.

Spațiile comerciale sunt accesate separat din stradă, iar accesul pentru birouri şi zona de cazare se realizează cu ajutorul unui nod de circulație vertical, astfel încât dotările clădirii să funcționeze independent.

Imaginea exteriorului a fost complet schimbată datorită finisajelor moderne utilizate care fac ca supraînălţarea și construcţia iniţială să se contopească într-un volum integral fără a se face o diferențiere a etapelor de construcție din punct de vedere al aspectului. Utilizarea placajului uscat de alucobond a făcut ca aspectul general să fie reîmprospătat la scurt timp după ridicarea etajelor datorită ușurinței și rapidității de montaj.

Accesează
Trage