Skip links

Studiu ANL Giurgiu

Obiectiv

Studiu Locuinte Colective S+P+3Eanl-giurgiu8

Locația

Oras Giurgiu, Judet Giurgiu

Suprafața construită

1882.76 mp

Suprafața desfășurată

7262 mp

Suprafața teren

17126,00mp

Blocul de locuinţe face parte dintr-un ansamblu de  locuinţe ANL format din patru clădiri identice. Regimul de înălţime este de P+3 etaje care cuprind 30 de locuinţe. Volumetric, ele se încadrează în categoria clădirilor tip lamă, fiind dezvoltate în special pe lungime.

La parter se află 6 apartamente de două camere, decomandate. Etajele sunt destinate în totalitate garsonierelor. Acestea sunt împărţite câte 8 pe fiecare nivel.

Atât în cazul apartamentelor de două camere cât şi în cazul garsonierelor putem observa că s-a acordat o suprafaţă generoasă bucătăriilor, astfel că ele cuprind un loc de luat masa, dar şi o cămară foarte utilă pentru depozitare. De asemenea bucătăriile sunt bine luminate şi au vitraje mari.

La parter două dintre apartamente au acces din zona de zi către terase proprii.La etaj, toate garsonierele beneficiază de acces către o terasă.

Ansamblul de blocuri este înconjurat de spatii verzi amenajate şi de asemenea asigură numărul de parcări necesare pentru utilizatorii clădirilor. Aspectul general este unul plăcut şi se doreşte oferirea unei locuiri cât mai calitative la preţuri mici, aceste locuinţe reprezentând startul perfect pentru familiile nou întemeiate.

Accesează
Trage