Skip links

Proiect de casă – Studiu Casa Daciana

Obiectiv

Locuință Individuală P+E

Suprafața Construită

103.00 mp

Suprafața Desfășurată

178,79 mp

Proiectul se distinge prin forma și prin aerul ușor tradițional și proaspăt pe care îl inspiră, reușind să ofere o senzație de căldură și apropiere față de cei care trăiesc în mediul oferit de această locuință.Un alt element distinctiv al conceptului acestui proiect este relația care se creează cu mediul exterior, natural cu ajutorul unor suprafețe de mediere care constau în terase și logie , cărora li s-a acordat o atenție deosebită. 

La parter se găsesc: livingul, bucătăria, un birou, o baie şi un spaţiu tehnic. Zona de acces principal beneficiază de o terasă acoperită, protejata prin suprapunerea etajului. Se mai poate observa un acces din zona livingului, pe o terasă parțial acoperită care devine locul ideal pentru relaxare și petrecerea a timpului liber.

Scara interioară care asigură accesul la etaj în zona de noapte a acestei locuințe, are ca punct de plecare holul de acces, fără a interacționa în mod agresiv cu zona de zi a parterului.

Etajul este compus din trei dormitoare deservite de două băi. Acesta se distinge prin loggia cu stâlpi de lemn care înconjoară pe trei laturi locuința. Prin felul în care este dispusă, reprezintă un element ce mediază legătura între exterior și interior la nivelul etajului conferind un aspect plăcut.

Accesează
Trage